söndag 13 mars 2011

A pop fairytale

Söndag-kväll på båten. Ikväll leker vi Askungen, Disco-divas, sjunger U2 och rock bl.a. i våran ena show som heter "A pop fairytale". Hoppas alla har en fin söndag!

4 Comments:

Josefin said...

Kollar på de här bilderna igen. Verkar så himla, himla kul och roliga shower. Och världens bästa Emmie är med också. Fint som snus.

Cecilia said...

Snygging! Vad roligt att se :-)

lilli said...

Hej!

Halkade in på din blogg av ett livs levande bananskal! Jag sökte på färgen jordgubbsblond och då kom en bild på dig och ditt då lite röda hår. (den bilden då du ser lite ut som pippi långstrump). Jag tyckte du var så himla himla vacker så jag gick in och kollade bloggen. Nu är jag fast, går in flera gånger om dagen och bläddrar i arkviet och tycker allt är så fint. och framför allt igenkännande!

Du skriver om hur hur du känner dig efter att du träffat folk, du tror att dom tycker du är konstig för att du sjunger, trixar och pratar högt och skrattar mycket, precis så känner jag med! du berättar om dina favoritfilmer som dagboken och 500 days of summer. Jag ÄLSKAR dom filmerna. du skriver fina blogginlägg om vad du faktiskt tycker du är bra på och utan att jag tänkt på det tidigare så tyckte jag mycket stämde inte på mig med (utom det musikaliska) och då blev jag så himla glad, för det är faktiskt svårt att vara snäll mot sig själv men jag tror verkligen det är sånna grejer jag också är ganska bra på :) du är musikal/revy-artist som har varit min dröm sen jag såg min första musikal, (om jag kunde sjunga och dansa). du har söta fina kläder som är precis min stil också!

fy tusan vad glad jag är att jag halkade in just här. du verkar vara en så himla bra person, studsig och glad och ärlig!

var bara tvungen att skriva detta för att allt stämde in så på pricken kändes det som. :)

Anonym said...

Såg er show på fantasy igår&i förrgår, måste bara säga att ni är något så fruktansvärt duktiga! Kom som en liten shock när jag hörde att ni var svenskar, haha :)