tisdag 15 mars 2011

Bra saker just nu.

Att vi snart inte behöver ha vinterjacka på oss på flera månader.Mitt jobb. Det är så himla bra!

Att jag ska åka till New York i Maj eller Juni. Jag blir så himla lycklig när jag tänker på det att jag nästan svimmar.Att jag går till gymmet nästan varje dag på båten, och där kan man dessutom bubbla och ångbasta. :)

Allt med att vintern snart är över. Att solen börjar värma, att vi snart kan ha picnic, att det blir grönt och ljust. Att städerna fylls av folk som har tinat upp.Att jag ska till Östersund/Åre nästa gång jag är ledig. Krama om familj och vänner och kanske få några fräknar om det är vårvinter-sol.

Att vi bor på den här delen av jorden där vi faktiskt är förskonade från så mycket. Det är ju inte sant vad tacksam man ska vara över det, man får inte glömma bort det. Det är så lätt hänt, och ibland vill jag kräkas över hur bortskämd man är och hur man tar saker för givet.

1 Comment:

lilli said...

Hej!

Halkade in på din blogg av ett livs levande bananskal! Jag sökte på färgen jordgubbsblond och då kom en bild på dig och ditt då lite röda hår. (den bilden då du ser lite ut som pippi långstrump). Jag tyckte du var så himla himla vacker så jag gick in och kollade bloggen. Nu är jag fast, går in flera gånger om dagen och bläddrar i arkviet och tycker allt är så fint. och framför allt igenkännande!

Du skriver om hur hur du känner dig efter att du träffat folk, du tror att dom tycker du är konstig för att du sjunger, trixar och pratar högt och skrattar mycket, precis så känner jag med! du berättar om dina favoritfilmer som dagboken och 500 days of summer. Jag ÄLSKAR dom filmerna. du skriver fina blogginlägg om vad du faktiskt tycker du är bra på och utan att jag tänkt på det tidigare så tyckte jag mycket stämde inte på mig med (utom det musikaliska) och då blev jag så himla glad, för det är faktiskt svårt att vara snäll mot sig själv men jag tror verkligen det är sånna grejer jag också är ganska bra på :) du är musikal/revy-artist som har varit min dröm sen jag såg min första musikal, (om jag kunde sjunga och dansa). du har söta fina kläder som är precis min stil också!

fy tusan vad glad jag är att jag halkade in just här. du verkar vara en så himla bra person, studsig och glad och ärlig!

var bara tvungen att skriva detta för att allt stämde in så på pricken kändes det som. :)