tisdag 16 mars 2010

Boktips?


Idag stod jag på pocketshop och skulle införskaffa en bok. Stod där hur länge som helst och gick ändå därifrån tomhänt... Det har aldrig hänt förut, men jag hittade ingenting som lockade... Så nu undrar jag lite om ni kanske kan hjälpa mig och ge lite tips? Jag tycker väldigt mycket om böcker som handlar om kärlek. Omöjlig kärlek, vacker kärlek, olycklig kärlek... Men är tacksam för alla typer av boktips!

4 Comments:

Anonym said...

Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson. http://www.bokus.com/b/9789100114084.html. Jag har säkert prata om den förr :) Me love it!/ kickan

Anonym said...

Drömmar för dårar av Faïza Guène håller jag själv på att läsa och hennes första roman "Kiffe kiffe i morgon" var lysande.

"Kicki och Lasse" av Peter Kihlgård ska ha varit 2007 års kärleksroman. Om ett par som har varit gifta i 25 år och som berättas tvärt om alltså slutet först och början sist! Fängslande recension om boken kan du läsa här: http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/karleken-har-sina-poanger_599383.svd

Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst" med samlade krönikor och blogginlägg tror jag är härlig läsning.

En av världens bästa kärleksromaner all times forever and ever är enligt mej "Maken" av Gun-Britt Sandström.

Tror alla mina tips finns på pocket.

/Sarah

Em said...

Tänker alltid på dig när jag hör talas om den här boken!!

"Vill man sjunka ner i Paris, choklad och magi (inte magi som i en magisk bok, utan det finns magi i berättelsen) så ska man läsa Karamellskorna! Det är uppföljaren till Chocolat, vars historia alla bör känna någorlunda till genom den fantastiska filmen i allafall."


Du har säkert redan läst den, om inte så är det mitt lilla "boktips" till dig :)

Puss

Anonym said...

"Italienska skor" av Henning Mankell. Den är svår, och jag hade ibland svårigheter med att ta mig igenom vissa sidor. Men känslor väcks definitivt och efteråt sitter känslorna kvar. Det är inte en bok som du läser och sedan glömmer. Den stannar i minnet, kanske föralltid.