tisdag 22 april 2008

kryssning, baby!Har precis kommit hem ifrån Viking-line där jag spenderat det senaste dygnet med fem fina flickor, alla från musikalakademien. Vi spanade in Anna, som showade där. Hon är alldeles fantastisk! Så duktig att man blir alldeles stolt att vara hennes vän!


Kryssningen var precis så skabbig som man förväntade sig... Jag mådde till och med dåligt emellanåt för det känns så tragiskt... Alla lite märkliga människor som åker båt bara för att bli fulla och kanske kunna få sig ett ligg... Väldig "torsk på tallin"- känsla...
Sen var det ju ett fasansfullt dansband, bingo för pensionärerna, finsk allsång, fulla gubbar som stod och släppte sig i hissen...

Men vi hade trevligt! Det var så längesedan vi sågs alla tillsammans...Vi bastade, badade bubbelpool, satt på soldäck i det fina vädret, drack goda drinkar, shoppade loss på Tax-free.... och Anna var ju som sagt grym!

1 Comment:

Anonym said...

Det är bra med bloggar.Kul att se bilderna på en gång. Tack för en underbar resa kompis. Vi ses snart. Puss Kram Emmelie(och Charlotte som är här)