måndag 7 april 2008

JÄVLA SKIIIIIIIIT!!!!

min älskade mac har kraschat... Det hände igår... jag skulle gå in och blogga och den låser sig helt. Jag stänger av den och varje gång jag nu sätter på den dyker det upp en liten box med ett frågetecken på en helt blank skärm.... Buhuuuu!!!! det här känns inge bra.... Ska gå och lämna in den i morgon om ingen har något fantastiskt tips om vad felet kan vara?

3 Comments:

Marit Eriksson said...

Jag är ju sjukt teknisk i vanliga fall, men tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig. Jag tänkte att något var fel när inga nya inlägg dykt upp. (det första jag skrev om att jag är teknisk, jag ljög..)

Malin said...

Om du går in på min blogg så har jag ett inlägg där om hur jag gick tillväga när min dator kraschade ihop för ett slag.. Väldigt avancerade grejer. Man måste nämligen avlägsna batteriet från datorn, vagga det i famnen lite fram och tillbaka, kasts upp det i luften några gången och slutligen med kraft blåsa i det några gånger.. som sagt, avancerat stuff! Det funkade för mig, kanske kan funka för dig och din mac också. Hälsar dataexperten Larsson..

Anonym said...

jag skulle inte lämna in den det brukar inte vara gratis att göra jag har för mig att det kostar runt tusenlappen. prova att stoppa in en installations cd och ominstallera ox utan att radera det som finns på datorn....