torsdag 25 augusti 2011

Barcelona dag 3&4.


Tredje dagen började på stranden.


Hej hej!


Fina Emmie!


Sen begav vi oss till Gaudis trädgård. Parc Guell.Fiiin! <3


Vi hittade ett kort. Jag plockade upp det och tog med det, tänker att det betyder tur. :)


Det var hemskt fint däruppe.Klotter på kaktusar.


Vi klottrade oxå lite. Ulla & Gun-Britt, våra alteregon under resan. :)Sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning och gick ut för att äta.


Godaste ölen! :)


Turist-bild. Ulla och Gun-Britt på charter. :) Efter lite mat och öl och velande över om vi skulle möta upp våra vänner bestämde vi oss till slut för att ta en lugn kväll (eller natt, klockan var ända 2 när vi stod och velade. Dygnsrytmen är liksom lite knas och helt underbar i Barcelona. ) Sagt och gjort, vi åkte hem så att vi skulle orka upp i tid vår sista dag.


Frukost på vår terass.


Nyttig förstås! :) Efter frukost blev det strand och sen sprang vi runt i lite i stan och letade secondhandbutiker. Blev dock väldigt dåligt med shopping, får fokusera mer på det en annan gång. Hade liksom ingen riktig shoppinglust. Ganska skönt faktiskt.


Tillbaka på vårt hostel packade vi våra väskor och sörjde lite över det, sen begav vi oss ut för lite mat.


Sen gick vi till sugarbar igen.


Mötte upp fina personer.Drack världens godaste strawberry daquiries.Efter den här bilden kramade vi alla hejdå, hämtade våra väskor och åkte till flygplatsen. Behöver nog inte ens nämna hur trötta vi var när flyget lyfte vid 7. Sjukt trötta, men ändå helt euforiska över världens bästa resa till Barcelona.


1 Comment:

Linnea said...

Fina bilder baby!