tisdag 23 augusti 2011

Barcelona dag 1&2.

I morse kom jag hem från Barcelona. Jag och Emmie åkte dit i fredags och har haft de bästa dagarna. Efter en helg med bad, sol, fantastiska människor, god mat och nästan ingen sömn alls kände vi en stor sorg över att behöva åka hem och en ganska stark längtan att flytta dit för en liten stund.


Vi kom fram på kvällen och efter att ha installerat oss på vårt mysiga guesthouse begav vi oss ut i natten. Det var varmt som attans och vi förbannade kalla svenska sommarnätter och funderade lite över varför man egentligen bor där överhuvudtaget? Vi hamnade på Sugarbar där Emmies kompis Lalo jobbar.


Sen gick vi vidare till Cityhall där vi dansade bort en massa timmar.
När de stängde på morgonen ville vi ju förstås absolut inte gå hem. Vi ville bada.


Emmie och Lalo.
Det var så fint och vackert på alla vis. Man fick nästan ont i kroppen.


Runt 9- tiden på morgonen kom vi tillbaka till guesthouset och bestämde att sova, det får man göra en annan helg än denna.4 timmars sömn fick räcka, sen var vi ju tvungna att gå till stranden.Mmmm... sangria.


Victor som vi jobbar med på båten och hans tjej Sandra var oxå i Barcelona och på lördagskvällen bestämde vi att vi skulle mötas upp.


Pussar i gränder.


Jag och Emmie.


Vi mötte upp Lalo och hans vänner även denna kväll.


Och hamnade på cityhall igen. Ibland får man bättra på sminket lite som lätt lossnar mellan danssteg och varma nätter.Klockan 8 på morgonen kan man lätt bli lite trött.


Men vi var ändå mest glada. :) För vi hade lite mer än halva tiden kvar i bästa staden och fortsättning följer en annan dag.

1 Comment:

Annika said...

Vad härligt!! Låter som Herräng-dygnsrytmen ungefär... ;)