söndag 8 januari 2012

2011- Jag släpper din hand men du bor alltid kvar i mitt hjärta.

Hur såg du ut under året?
Lite såhär när jag var glad:


Och lite såhär när jag var mer allvarlig:


Vad hade du på dig under året?: En salig blandning som vanligt. Klänningar, shorts, rundad krage, knytblusar, hatt bl.a. Såhär t.ex:
Vilka platser gjorde dig knäsvag?
Barcelona. En stad som man aldrig vill lämna och där man aldrig vill sova, för det finns liksom inga timmar på dygnet man vill missa.


New York. Den storslagnna, filmiska känslan är liksom bara helt breathtaking.


Paris. I.mitt.hjärta.för.alltid.

Vilka personer har du umgåtts mest med?
Emmie. Efter ett år på båten, våra resor (Malaga, Barcelona, New York), och vår omättade kärlek för Stockholm (särskilt på sommaren) så har hon kommit att bli en av de finaste, viktigaste personerna jag känner.

Och Christian. Under en av sommarens varmaste kvällar stormade han in i mitt liv som ett yrväder, och sedan dess har han blivit kvar. Han har de snällaste, finaste bruna ögonen och får mig att skratta varje dag.

Vilken musik lyssnade du sönder?

Veronica Maggios platta gick rakt in i mitt hjärta. Och mycket Melissa Horn. Andra favorit-låtar har varit: "Depth over distance" med Ben Howard, "We are young" med Fun, "Next to you" med Dante, "You and I" med Ingrid Michaelsen och "The quiz" med Hello Saferide.

Bästa filmen? Woody Allens "Midnight in Paris".

Bästa serien? Har blivit mest "How I met your mother" och "Entourage".

Vad var det godaste du åt?
Tror att jag måste säga frukosten på Twinkle i Paris. Den var magisk. Krispiga baguetter med nutella och sylt, färskpressad morot/apelsin-juice, och eggs benedict med rökt lax. Precis sån mat blir jag som allra lyckligast av.

Ett fint minne?

En varm sommarnatt i Stockholm. Efterfest blev nakenbad och vi låg kvar på en filt och drack öl ända tills klockan var 9 på morgonen. Ljuset, värmen, sommarkänslan som liksom bara tog över hela kroppen gjorde att allt kändes ungefär som en 70tals-film.

Ett hemskt minne?

När man förstod innebörden av terrordåden i Oslo och på Utöya. En skugga lades över sommaren och världen och man kunde knappt andas när man tänkte på att en man berövat livet på så många och målat världen nattsvart för andra.


Vad kom du fram till under året?

Säkert en hel massa. Bl.a att jag verkligen är värdelös på att spara pengar men att det är väldigt underbart att få leva för stunden.

Vad bestämde du dig för att bli bättre på?

Att ge folk komplimanger och att hjälpa folk som inte har det lika bra som jag. Att aldrig vara rädd för att fråga saker även om man kan verka dum. Att bli duktig på att fotografera och att läsa fler böcker.

Hur tror du att 2012 kommer att bli?

Jag har ingen som helst aning. Har precis avslutat ett jobb och jag vet inte riktigt vad som händer härnäst. Men jag tror att så mycket handlar om inställning och jag har en positiv sådan till 2012, så då kan det ju inte bli annat än bra. :)

3 Comments:

Fru Falk said...

Åå vad skönt att bli lite uppdaterad!! :)

Kramar massor

Anonym said...

fina bilder, nu väntar nya spännande dagar...

Sandra said...

Fan vad vacker du är kvinna!