söndag 24 oktober 2010

Jeanettes möhippa.

På nyårsafton ska en av mina bästa vänner gifta sig. Jeanette ska bli fru. Jag kan knappt tro att det är sant! Var vi inte alldeles nyss 15 år och satt och undrade om vi någonsin skulle få en pojkvän överhuvudtaget eller om det kanske t.o.m skulle va så illa att vi skulle dö okyssta?? Det känns som igår och ändå som 1000 år sedan. Lyckligtvis hade vi fel som 15-åringar, Jeanette får sin man och jag... ja, jag förblev i alla fall inte okysst. :)

Förra helgen hade vi möhippa. Det blev en himla fin dag, kväll, natt.


Jeanette blev kidnappad av en mystisk man i hemskt tjusig hatt.


Efter att ha gett henne instruktioner och kläder tog han henne till Vanadislunden där vi alla väntade med kramar och champagne.
Dagens första utmaning var poledance. Var man gravid eller gick på kryckor slapp man vara med, annars var det bara att grabba tag i en strippstång och köra. =)


Jeanette var förstås bäst!


Jenny och Ida.
Efter dansen promenerade vi med ballonger vidare till ett SPA. Där åt vi pizza, badade, bastade och pratade massa tjejsnack. Jeanette var så himla fin!


<3

Efter SPA:t åkte vi till Ida där det vankades drinkar, snittar och massa gott.
Alla hade med sig varsin present till Jeanette. Presententen skulle berätta något om varje persons relation till Jeanette och så skulle Jeanette gissa vem presenten var ifrån.


Sen var det dags att klä på sig och bege sig ut i stockholms-natten.


Emma och Sarah.


Lotta och Helena hade kommit från Göteborg.Sen dansade vi tills vi knappt orkade stå. Då gick vi till Max och åt hamburgare. Glada men ganska trötta efter att ha festat i 18 timmar. Fin dag för finaste, finaste Jeanette.

4 Comments:

Annika said...

Älska sådana där heldagar... =)

Jeanette said...

Ja visst var det en himla tur att vi inte förblev okyssta ;)

Jacob said...

Vilken möhippa och vilka fina bilder! :)

Jacob said...

Ps. Gillar "den mystiska mannen i hög hatt".. :)