måndag 17 augusti 2009

Det här med videoblogg...

Alltså, jag vet inte om jag tycker att det här med videoblogg alltid är det bästa.. Vissa människor borde ju faktiskt verkligen bara hålla tyst. Som den här tjejen. Det är det sjukaste jag har sett. Man blir på riktigt mörkrädd. Jag vet, man ska inte döma andra, men kom igen! Finns det verkligen människor som är så här?

5 Comments:

Marit Eriksson said...

Men allvarligt!!! Det måste ju vara ett skämt!!

Aplysia said...

Hahahahahahahahahahaah

IQ plastpåse med ticks. Mm!!

Anonym said...

Tyvärr syster, det finns sådana där. Jag har försökt tala om det för dig i alla år, förrens nu öppnar du ögonen och ser det miserabla packet! :D

Falk/Kokkalis said...

Jag tycker det är hemskt att man skrattar egentligen... Flickan är en vilsen tonåring, vad är hon 16 år? Hon försöker finna sig själv genom att "sälja sig" på det här viset- och typ halva Sverige har blivit hennes åskådare... Jag var själv en av dem som la ut hennes videoblogg i min egen blogg, endast för att folk skulle skratta, förnedra eller håna. Usch, får dåligt samvete! Det är så oerhört tragiskt att ingen i hennes närhet/omgivning talar om för henne att sluta! Ännu mer synd är det att hon en dag kommer inse hur mycket hon gjort bort sig, men då är det kanske försent att ångra! Vi har väl alla varit vilsna tonåringar, eller? Tycker att vi ska sluta skratta...

Jag hoppas hoppas att hon egentligen är runt 25 år och supersmart, och att hon snart avslöjar att allt bara är på skoj/låtsas!

Emelie said...

det är ju inte klokt asså!! Hur många gånger lyckas man säha mmh på så kort tid och hur mycket kan man egentligen dra i håret????! Helt sjukt!