tisdag 15 juli 2008

Okej, jag vet.... Men det är för att jag inte har lagat min dator än, eftersom jag inte har några pengar, eftersom jag har köpt möbler och dyligt för 18000 till min nya lägenhet... Och för att Marcus jobbar jämt, och hans dator är den enda jag kan blogga från, för bloggar jag på jobbet får jag nog sparken... Efter den 25 ska jag laga min dator och då ska jag skärpa mig...

Men jag mår bra! Lever och frodas! Har haft finbesök i helgen i form av Sarah så det har varit en riktig tjejhelg. Och jag älskar min nya lägenhet! Man får gärna komma förbi och dricka kaffe på min balkong! Det är bara att slå en pling!

Okej, så vad har hänt på sistone? Mest flytt och fixning i Fruängen förstås, men jag har oxå jobbat massa på VILA, varit på några castings senaste veckan för reklamer ( bra betalda som man förstås aldrig får bara därför. Får man nåt kan man ge sig fan på att det är 999 kr som gage...=( )
Spelat in en låt som ska skickas till Melodifestivalen. Jag älskar att sjunga i studio! Det är det bästa!
Kommit lite längre i låt-projektet med Bill och Benjamin. Spelade massa med Benjamin idag faktiskt. Jätteduktig! Kul att komma igång och sjunga lite mer. Det är ju det bästa i hela världen!
Sett sex and the city- filmen 3 gånger. Jag vet, lite sjukt.... men jag var ju tvungen att " offra mig" så fort det var någon som inte sett den. But I like it!

Ja, det var det jag kom på nu... har säkert hänt lite mer, men inget viktigt....

Jag hoppas alla har en härlig sommar, för snart är hösten här... Fast jag älskar hösten, och höstmodet är så snyggt. Men i år kommer det skratta mig rätt i ansiktet eftersom jag bor upp alla mina pengar och aldrig kommer kunna köpa en endaste tröja... Suck....

Ha de!

6 Comments:

Stina said...

Hej vännen! Jaga hade gärnat kommit på lite "häng" i din nya lägenhet...synd men men det kommer fler tillfällen. Vi funderar på att ta en sväng neråt Stockholm/Norrköping framöver så då kommer jag gärna och hälsar på. Ha en skön dag! Kram

Fredrik said...

Vi väntar med spänning på nya tider med lagad dator;

Isa said...

Stina! Ja! Hör av dig när du kommer ner så bjuder jag på kaffe och kaka! Kramis!

Marit Eriksson said...

Åh, skönt med uppdatering! Jag såg filmen igår, skulle också kunna se den 3 gånger. Skönt att höra att du har det bra! Kram

anna-lill said...

Ledsen, skulle INTE vilja se filmen tre gånger... Men så är ju jag som jag är, tvärtemoter... Men däremot så ser jag fram emot att hälsa på i läggan din när jag kommer hem igen efter den 13aug! Kan du inte komma en sväng till gotland innan det?! Det behöver väl inte bli så dyrt..? Kram & hälsa Marcus!

Isa said...

hm...problemet är att jag jobbar typ varje dag och ska jag åka måste jag ta ledigt, och då förlorar jag jobbpengar plus pengar som går till resan, och då blir det genast typ 3000.... hatar pengar! Längtar sååå tills jag är ekonomiskt oberoende!!!! En dag så!!!!