onsdag 18 juni 2008

Släng dig i väggen, Hans Wiklund!

Måste bara säga att jag blir ganska förbannad på Hans Wiklund som påstår att kvinnor som gillar sex and the city förtjänar halva männens lön då de går tillbaka så mycket i tiden med sina prinsessideal.

SATC har fått en hel generation kvinnor att våga vara öppna om sin sexualitet, att vilja bli framgångsrika kvinnor och har inspirerat till sann kvinnlig vänskap och kärlek. Tjejerna säger vad de tycker och gör vad de känner för, sen när är det att gå tillbaka i tiden?

Angående modet blir jag oxå förbannad. Mode är ett intresse för många och bara för att man gillar mode är man inte nån liten prinsess-varelse som är dum i huvudet. Och tjänar man äntligen pengar som kvinna har man väl rätt att få lägga sina pengar på vad man vill. Hade det varit en serie om män som höll på med bilar eller tv-spel eller datorer hade det garanterat inte setts som en serie som gick tillbaka i tiden.

Och är det oxå förlegat och gammeldags och nedvärderande för en kvinna att vilja hitta en man hon älskar? Nej, den dagen det är det, då har robotarna tagit över planeten.

Nej! SATC är den bästa serien som gått för kvinnor ( och för män oxå som vill veta hur vi kvinnor tänker). Så släng dig i väggen, Hans Wiklund!

0 Comments: