lördag 14 januari 2012

Jag vill ha dig här på riktigt i natt och suga liv ur din halspulsåder.

Men du är inte här. Så jag pussar på en rosa hund istället som jag fick av en trollkarl på tunnelbanan. Nu blir det snart varm choklad och cheesecake med fina personer. Lite tung i huvudet efter gårdagen bestämde jag efter en del beslutsångest att det får bli en mys-lördag.

fredag 13 januari 2012

Där modemagasin, Söderberg och Murakami trängs med fina minnen.

Har fått en liten besatthet när det kommer till hyllor och känner att jag inom en snar framtid måste sätta upp ett stort hyllsystem hemma hos mig. Drömmer att det ska se ut litegrann som på bilden. Har dock inte så många fina gamla böcker som ovan, men det blir nog tjusigt ändå. :)

torsdag 12 januari 2012

Och jag har sett att dina pupiller växer när du är med mig.

Igår försvann den lilla, lilla snö som hade lagt sig över Stockholm och det kändes som oktober igen. Konstig den här vintern... Jag blir iofs glad eftersom det betyder att jag slipper frysa djupt in i benmärgen och att jag kan ha lågskor. Så igår snörade jag på mig ett par av mina favoritskor. De svartvita gubbskorna med liten klack som jag köpte i New York. Jag älskar dem. Kan liva upp vilken tråkig outfit som helst.

onsdag 11 januari 2012

Ballonger! Åh!

För en liten tid sedan fyllde jag år. På min födelsedag glömmer jag all åldersnoja och är glad som ett barn. Såklart. Vem älskar inte att fylla år? Min födelsedag var alldeles ypperlig med pannkakor och varm choklad på sängen, finfina presenter, utflykter och kalas.

På kvällen kom det en massa fina personer hem till mig för att fira, äta mat och dricka drinkar. Alla sjöng och jag blev lite generad som man alltid blir.

Linus spelade på mitt fina men extremt ostämda piano.

Jag fick en massa hemskt fina presenter.

Fina Anna.

Emmie.

Jenny och Linus.

Keba, Lillan och Josefin.

Christian gjorde jättegoda drinkar. Och supergod mat oxå för den delen.

Så väldigt fin dag och kväll. Det är ju så man vill fylla år jämt. ( Om man slapp bli äldre förstås.:)

Följ min blogg med Bloglovin

Somebody that I used to know.



Alltså, det här är liksom bara så jävla fint...

söndag 8 januari 2012

2011- Jag släpper din hand men du bor alltid kvar i mitt hjärta.

Hur såg du ut under året?
Lite såhär när jag var glad:


Och lite såhär när jag var mer allvarlig:


Vad hade du på dig under året?: En salig blandning som vanligt. Klänningar, shorts, rundad krage, knytblusar, hatt bl.a. Såhär t.ex:
Vilka platser gjorde dig knäsvag?
Barcelona. En stad som man aldrig vill lämna och där man aldrig vill sova, för det finns liksom inga timmar på dygnet man vill missa.


New York. Den storslagnna, filmiska känslan är liksom bara helt breathtaking.


Paris. I.mitt.hjärta.för.alltid.

Vilka personer har du umgåtts mest med?
Emmie. Efter ett år på båten, våra resor (Malaga, Barcelona, New York), och vår omättade kärlek för Stockholm (särskilt på sommaren) så har hon kommit att bli en av de finaste, viktigaste personerna jag känner.

Och Christian. Under en av sommarens varmaste kvällar stormade han in i mitt liv som ett yrväder, och sedan dess har han blivit kvar. Han har de snällaste, finaste bruna ögonen och får mig att skratta varje dag.

Vilken musik lyssnade du sönder?

Veronica Maggios platta gick rakt in i mitt hjärta. Och mycket Melissa Horn. Andra favorit-låtar har varit: "Depth over distance" med Ben Howard, "We are young" med Fun, "Next to you" med Dante, "You and I" med Ingrid Michaelsen och "The quiz" med Hello Saferide.

Bästa filmen? Woody Allens "Midnight in Paris".

Bästa serien? Har blivit mest "How I met your mother" och "Entourage".

Vad var det godaste du åt?
Tror att jag måste säga frukosten på Twinkle i Paris. Den var magisk. Krispiga baguetter med nutella och sylt, färskpressad morot/apelsin-juice, och eggs benedict med rökt lax. Precis sån mat blir jag som allra lyckligast av.

Ett fint minne?

En varm sommarnatt i Stockholm. Efterfest blev nakenbad och vi låg kvar på en filt och drack öl ända tills klockan var 9 på morgonen. Ljuset, värmen, sommarkänslan som liksom bara tog över hela kroppen gjorde att allt kändes ungefär som en 70tals-film.

Ett hemskt minne?

När man förstod innebörden av terrordåden i Oslo och på Utöya. En skugga lades över sommaren och världen och man kunde knappt andas när man tänkte på att en man berövat livet på så många och målat världen nattsvart för andra.


Vad kom du fram till under året?

Säkert en hel massa. Bl.a att jag verkligen är värdelös på att spara pengar men att det är väldigt underbart att få leva för stunden.

Vad bestämde du dig för att bli bättre på?

Att ge folk komplimanger och att hjälpa folk som inte har det lika bra som jag. Att aldrig vara rädd för att fråga saker även om man kan verka dum. Att bli duktig på att fotografera och att läsa fler böcker.

Hur tror du att 2012 kommer att bli?

Jag har ingen som helst aning. Har precis avslutat ett jobb och jag vet inte riktigt vad som händer härnäst. Men jag tror att så mycket handlar om inställning och jag har en positiv sådan till 2012, så då kan det ju inte bli annat än bra. :)

söndag 1 januari 2012

May we all have our hopes, our will to try. If we don't we might as well lay down and die.

Välkommen 2012. Gårdagens maskfest gör sig påmind genom en molande huvudvärk och läggs till högen av fantastiska minnen från 2011. Året som precis tagit slut har varit ett av mina bästa genom livet på många vis. Det är svårslaget, men jag hoppas att 2012 har några gömda ess i rockärmen. Nu kör vi!