måndag 27 juni 2011

Länge leve sommaren.



Äntligen är sommaren tillbaka och jag bara andas lycka som hela resten av stan. Har varit ute hela dan på en gräsmatta och nu åker jag in till en park och kommer inte komma hem förrän det är tidig morgon tänker jag. Jag njuter av varje sekund och vill inte riktigt åka tillbaka till båten på onsdag, för hur mycket jag än älskar mitt jobb så finns det inget jag älskar så mycket som sommar- Stockholm.

söndag 26 juni 2011

Inatt är du bjuden av dimman till dans.












Några bilder från min midsommar som var hemskt fin. Solen var med oss, jag åt tills jag storkna, och vi kunde vara ute utan regn och kyla ända tills det blev mörkt och myggen började äta upp oss. Då kände vi att det var värt att gå in.

fredag 24 juni 2011

Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor.




Midsommarpepp! Nu åker jag och möter upp bästa gänget och håller tummarna för att solen vill fira med oss. Hoppas ni alla får en fin dag/kväll/natt.

torsdag 23 juni 2011

Någon borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks.




Självporträtt torsdag 2011-06-23. Sviter efter sena nätter, regnsorg och självförvållad ångest som jag nu släpper ut genom min öppnade balkongdörr. Så blandas den med regnmolnen och är som bortblåst lagom till midsommar. :)

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen.

De senaste dagarna har jag bl.a:

* Sett "Melancholia". Jag tyckte om den och blir lika förundrad varje gång över att man lyckas komprimera så mycket ångest i en film som Lars von Trier.


*Njutit av utsikten och sällskapet i Cillas lägenhet.

*Jobbat på VILA.

*Pluggat inför en provfilmning.

*Tagit nya cv-bilder. Åh! Tror de blir fina. Var hos bästa fotografen och blev ju så himla nöjd sist.


* Köpt ett par nya skor som jag egentligen bara tänkte att jag skulle använda på fotograferingen men som jag känner mig så snygg i att jag tror att jag måste behålla dem. Jag blir 1.83 lång. :)



Festat med mina båt-bästisar och blivit lite irriterad över att jag inte tagit kort med min riktiga kamera. Himlen och Stockholm är ju bara så vackert klockan 4 på morgonen en sommarnatt.


Idag är jag lite ledsen över sommarvädret och tänker att jag nog stannar inne bland mina ledsna blommor och läser böcker.

torsdag 16 juni 2011

En bit utanför stan.



Balkongfrukost med mina kompisar. :)

Du fångar mig på bild. Du vill föreviga allting.



Tiden springer iväg och bort. Rinner mellan fingrarna. Jag vill fånga varje sekund av den här sommaren men har redan ångest för att den alldeles för snart kommer ligga och puttra som minnen i mina små skrattrynkor runt ögonen. Röras runt och ner i en soppa en grå och trist novembermåndag. Men jag skjuter bort den ångesten och påminner mig själv om att det trots allt bara är juni. Det är många sommarkvällar kvar och jag jublar lite smått inombords.

tisdag 7 juni 2011

There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter.









Kiel är långt ifrån den finaste staden jag varit i, men häromdagen ändrades min bild lite när jag gick längre än vanligt och hittade en skog. Det var inte en människa där så det kändes lite som att komma in i en hemlig skog. Som att hamna i underlandet eller "allra käraste syster"- världen bland alla fina blommor och träd. Folk brukar ibland säga till mig att jag ska sluta låtsas att livet är som en film, men jag tänker allt som oftast att jag struntar lite i deras råd. Livet blir ju mycket roligare då. :)

Rött ♥



Väskan på bilden är mitt favoritköp för sommaren. Den är från Zara. Jag köpte den i Spanien men den finns säkert i Sverige oxå. Jag har velat ha en röd väska så länge jag kan minnas så jag blev så glad när jag hittade den. Sandalerna och t-shirten är oxå från Zara. Parfymen är från Elisabeth Arden och luktar som sommar. :)

lördag 4 juni 2011

Sommaren är ung och oanvänd.




Sista 2 kvällarna i Spanien var jag och Emmie själva, för Kine var tvungen att åka hem tidigare. Vi ville verkligen inte åka hem och kände att vi nog måste åka till Barcelona inom en snar framtid. :)

fredag 3 juni 2011

10 år tidigare.





På ett vis känns det som igår. På ett annat som ett helt liv sedan. Tiden är märklig. Men studenten ligger mig så varm om hjärtat. Det var en underbar tid. En underbar klass. En underbar känsla.

Ett hål genom kulissen. Ut i verkligheten, drömmen. Ut till färgerna man bara ser på bio.


I onsdags tog min lillebror studenten. Morfar och mormor var stolta. Och jag med!


Vädret var strålande och det är ju alltid så himla bra. Dagen innan var det typ storm, så lite nervös var man.


Min fina lillasyster,


Kvällen spenderade jag med syster. Vi åkte in till stan för att se på alla glada studenter och dricka massa vin. :)


Östersund var strålande.


Nostalgikänsla.

Fin dag, kväll, natt. Grattis, älskade bror! Du e grym!