fredag 18 juli 2008


Igår kväll inträffade en av de få ute-kvällar som ägt rum denna sommar. Jag och Marcus är förmodligen Stockholm enda 25/26- åriga par som skulle kvalificeras till senior-klassen. Vi lägger oss sällan efter 24 och är nästan rädda när vi åker tunnelbana efter 22 =). Det har inte blivit lika mycket alkohol denna sommar som föregående, men det positiva är att jag ( om man bortser från senaste veckan) nog kan räkna på två händer hur många cigaretter jag rökt denna sommar. ( har dock blivit lite mer snus, och alltför mycket chips... suck...)

Igår var i alla fall Josefin på besök från Vimmerby och då slängde vi av oss våra flanell- pyjamasar och gav oss ut en sväng i Stockholms-vimlet. Det var trevligt, men det var skönt att komma hem oxå... ack å ve... Kul att träffa miss Josie och även Anna Lidman som kommit för att bo och fröjdas i storstaden. Mycket roligt! Det bådar för tjej-snack i fruängen framåt hösten, vill jag lova!

Oj, oj,oj... vad är det jag ser! Klockan är snart 01.00! Ve och fasa! God natt !

tisdag 15 juli 2008

Okej, jag vet.... Men det är för att jag inte har lagat min dator än, eftersom jag inte har några pengar, eftersom jag har köpt möbler och dyligt för 18000 till min nya lägenhet... Och för att Marcus jobbar jämt, och hans dator är den enda jag kan blogga från, för bloggar jag på jobbet får jag nog sparken... Efter den 25 ska jag laga min dator och då ska jag skärpa mig...

Men jag mår bra! Lever och frodas! Har haft finbesök i helgen i form av Sarah så det har varit en riktig tjejhelg. Och jag älskar min nya lägenhet! Man får gärna komma förbi och dricka kaffe på min balkong! Det är bara att slå en pling!

Okej, så vad har hänt på sistone? Mest flytt och fixning i Fruängen förstås, men jag har oxå jobbat massa på VILA, varit på några castings senaste veckan för reklamer ( bra betalda som man förstås aldrig får bara därför. Får man nåt kan man ge sig fan på att det är 999 kr som gage...=( )
Spelat in en låt som ska skickas till Melodifestivalen. Jag älskar att sjunga i studio! Det är det bästa!
Kommit lite längre i låt-projektet med Bill och Benjamin. Spelade massa med Benjamin idag faktiskt. Jätteduktig! Kul att komma igång och sjunga lite mer. Det är ju det bästa i hela världen!
Sett sex and the city- filmen 3 gånger. Jag vet, lite sjukt.... men jag var ju tvungen att " offra mig" så fort det var någon som inte sett den. But I like it!

Ja, det var det jag kom på nu... har säkert hänt lite mer, men inget viktigt....

Jag hoppas alla har en härlig sommar, för snart är hösten här... Fast jag älskar hösten, och höstmodet är så snyggt. Men i år kommer det skratta mig rätt i ansiktet eftersom jag bor upp alla mina pengar och aldrig kommer kunna köpa en endaste tröja... Suck....

Ha de!